Elk nadeel heeft zijn voordeel

Door de start van de implosie van het huidige economisch bestel, alsook de olie-oorlog tussen Saudi-Arabie en Rusland, zijn de termijnmarkten voor elektriciteit in Europa in een steeds dalende lijn beland.

Het gezond verstand kan nu al aangeven dat de huidige bubbel ( zombie economie ) , opgeblazen door een waanzinnig rente-beleid en compleet “over leveraged hoeveelheid schuld” in het economisch systeem, tot een serieus sneeuwbal effect zal leiden.

Naast het feit dat U als ondernemer zeer creatief zal moeten optreden om uw bedrijf door deze storm te loodsen en waarschijnlijk uit een ander vaatje zal moeten tappen dan u tot nu toe gewend was, biedt dit scharniermoment ook kansen.

Door de lagere termijnmarkt voor de CALS 21, 22 kan u alvast een prijs vastklikken die de kost voor het commodity gedeelte van uw energiefactuur minimaliseert.

Vermits energie nog steeds de cashcow is van een veel te grote overheid ( en diens overheidsbeslag ), en deze cashcow component het grootste deel uitmaakt van je factuur, ben je bijna moreel verplicht om dat gedeelte waar je wel enigszins controle op hebt ( via de termijnmarkt ), ten volle te optimaliseren.

In Corona tijd steken we nog meer effici├źntie in onze dienstverlening om onnodige tijdverspilling ( van u en van ons ) te vermijden. Ook zonder Lockdown Light kwamen we overigens al tot deze conclusie.

Contacteer ons voor een kort gesprek ( mobiel, Whatsapp, Skype ) zodat we jouw bedrijf ook kunnen laten profiteren van een slimme strategie om de energiekost voor de komende jaren te minimaliseren. Deze uitgespaarde kost zou wel eens van pas kunnen komen.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap